Ciric – aventura si relaxare!

Zona de Agrement Ciric Iasi complex ciric Complexul Ciric - Aventura si relaxare CiricBanner

E vara, e cald si nu stii unde sa mergi sa te distrezi sau sa faci miscare in weekend? Baza de agrement Ciric, ofera iesenilor posibilitatea de a se relaxa si de a face miscare alaturi de prieteni sau familie. Intr-un cuvant, pentru cei care merg acolo pentru prima data dar sunt din Iasi, sunt turisti in propriul oras.

Ciric – sport in aer liber!

Ciric PaintBall complex ciric Complexul Ciric - Aventura si relaxare CiricPaintballDe cand a fost reamenajat, Ciricul ofera posibilitatea de destindere atat pentru cei care cauta aventura prin terenul de Paintball si Aventura Parc (care are trasee de dificultati variate, de la copii pana la profesionisti) cat si pentru cei care vor doar sa se plimbe prin natura sau sa faca un picnic ori gratar in familie sau cu prietenii, prin numeroase spatii amenajate special, cu gratare, mese si banci sau chiar foisoare. Pentru cei care vor sa faca sport dar prefera activitatile mai usoare pot incerca terenurile de minigolf sau un meci de tenis de masa (la un pavilion de 450mp cu aproximativ 15 mese de tenis).

In plus, fAventura Parc Ciric complex ciric Complexul Ciric - Aventura si relaxare CiricAventuraata de anul trecut, iesenii pot beneficia de acum si de cateva noi facilitati precum un complex sportiv multifunctional compus din doua terenuri de minifotbal cu suprafata din iarba artificiala si un teren multifunctional (pentru volei, handbal, baschet), o zona de catarari sau de escaladat ziduri, 6 terenuri de tenis de camp cu zgura,  locuri de joaca pentru copii cu structuri gonflabile.

Ciric – inchirieri barci si pescuit

Inchiriere barci la Ciric complex ciric Complexul Ciric - Aventura si relaxare CiricBarci

De asemenea se pot inchiria in fiecare zi a saptamanii de la 30 minute la o ora hidrociclete sau barci cu vasle (pentru cei mai indrazneti) si se poate veni la pescuit pe malul Lacului sau chiar de pe unele pontoane care nu sunt folosite pentru barci. Iar atunci cand caldura e prea mare in oras si ti-e dor de mare, poti iesi in weekend din atmosfera incinsa a orasului pentru a te bucura de piscinele de la Ciric (moderne, cu vestiare si cabine de dus).

 

Ciric – harta complexului

Mai jos puteti vizualiza o harta cu baza de agrement Ciric, pentru a gasi mai usor ceea ce cautati in cadrul complexului:

Harta Ciric complex ciric Complexul Ciric - Aventura si relaxare CiricMap