Cabinet Stomatologic Etadent din Iasi situat pe Aleea Decebal, Nr. 1, zona Podu Ros – Gara Nicolina reprezinta aliatul de care ai nevoie atunci cand te confrunti cu probleme dentare si doresti un tratament fara durere.

Cabinetul Stomatologic Etadent este dotat cu echipamente medicale stomatologice moderne, de inalta tehnologie si ultraperformante. Pe langa dotarea la cele mai inalte standarde, cabinetul Etadent asigura, in cadrul tehnicilor de tratament dentar, materiale stomatologice de ultima generatie.

De ce sa ne alegi?

Pacientii care se adreseaza la Cabinetului Stomatologic Etadent beneficiaza de tratamente dentare individualizate si personalizate in conditiile unui standard ridicat de siguranta si calitate. Acest lucru inseamna ca fiecarui pacient i se vor explica toate variantele planului de tratament stomatologic, urmand a alege impreuna varianta optima. 

Sanatatea orala este riguros monitorizata la toate grupele de varsta, atat la copii, prin aplicarea unor tratamente dentare profilactice, conservatoare si ortodontice, cat si la pacientii adulti, prin gama completa de masuri de terapie stomatologica.

Utilizatorii Cardului Stud Pass beneficiaza de un discount de 50% la serviciile medicale oferite de Cabinetul Stomatologic Etadent! Detalii aici!