Bon Ton Lounge, Theater, Karaoke 

BontonLounge-logo bon ton lounge Bon Ton Lounge, Theater, Karaoke BontonLounge logoParul ti-e ravasit. Oglinda te tradeaza, aratandu-ti cat de incarcata a fost noaptea ce tocmai a trecut. Esti dezamagit/a ca soarele atat de imbietor de dincolo de geam te frustreaza. Starea ta de spirit trebuie schimbata! Radical. Nu pierzi timpul si esti hotarat ca o cafea tare, dar delicioasa iti va face ziua asa cum o meriti. Esti un spirit al cafelei.

Dimineata ta este ravasita fara sa simti gustul cald al unui amestec nou si select de boabe 100% Arabica columbiana. Esti in drum spre solicitantele cursuri si laboratoare din salile Universitatii de Medicina si Farmacie “Gr. T. Popa”, sau doar cauti un loc confortabil unde sa iti incarci bateriile? Pe drum, in masina, autobuz sau in pas agale, mintea ta genereaza o lista lunga de cafenele. Hmmm… O dilema care trebuie rezolvata rapid! Haide, iti vom face alegerea mai usoara. Noi nu doar ca iti echilibram primul moment al zilei, dar il facem mai special.

Ora 9:00 e ora magica. E “happy hour” veritabila. De cauti un produs happy hour adevarat, unul care sa nu te dezamageasca in termeni de calitate si pret, la Bon Ton Lounge il gasesti, asteptandu-te cu doar 8 lei!

Pasind pe muzica ce-ti face corpul sa se destinda, fata sa se lumineze si discutiile sa curga fara vreun obstacol, faci cunostinta cu o cafea ce are o aroma tenace, dar delicata de citrice. Sau aroma de cacao impulsiv de amara imblanzita de nota de radacină de lemn dulce. Poti completa gustul cald al cafelei cu crocantii biscuti de casa  sau cu sucul revitalizant de portocale.

bon-ton-lounge-iasi-ianuarie-2015 bon ton lounge Bon Ton Lounge, Theater, Karaoke bon ton lounge iasi ianuarie 2015

Si, in acele momente, iti dai seama ca dragostea ta pentru cafea depaseste simpla sorbire a lichidului cald si intunecat. E mai mult decat gust. Te simti complet/a si stii ca e o necesitate nu doar senzoriala, ci si emotionala. Nu vrei sa te desparti de boabele atent selectionate si macinate cu grija.

Vrei cafeaua 100% Arabica sa-ti tina companie in fiecare dimineata. Opreste-te! Si creeaza-ti un abonament la cafea: drink as much as you want during a month, for  only 100 RON/fee.

Sau te-ai atasat si de crocantii biscuti de casa si sucul revitalizant de portocale? Atunci accepta posibilitatea de a-ti crea un abonament la happy hour: happy hour for 1 month for only 150 RON/fee. Tu esti fericit, si buzunarul pazit!

Start! Savureză fiecare dimineata asa cum se cuvine, descoperind secretul gustului rafinat, corpolent si bine echilibrat alaturi de noi. Bon Ton Lounge.

Si ca meniul sa fie complet, acum te bucuri si de Cardul Stud Pass | Reduceri Iasi pe baza Cardului Stud Pass. Oferta completa de care si tu poti beneficia la Bon Ton Lounge o gasesti aici.