Autismul Autismul Autismul, un mod de viata - Asociatia Surasul Albastru imagesCu ocazia Zilei internationale de constientizare a autismului, Asociatia Surasul Albastru din Iasi va organiza o suita de actiuni menita sa informeze si sa sensibilizeze comunitatea ieseana cu privire la problematica autismului. Sub egida sloganului “Autismul, un mod de viata”, vor fi prezentate momente artistice, jocuri interactive cu si pentru copiii cu autism, miercuri, 2 aprilie, incepand cu ora 14:00, in Piata Voievozilor din Iasi.

Prin apelul la acest univers ludic, Asociatia Surasul Albastru invita comunitatea ieseana sa fie solidara fata de cauza copiilor diagnosticati cu autism si sa creasca nivelul de constientizare al publicului larg privind nevoile de suport ale persoanelor cu autism si familiilor lor.

Este o mica etapa a unui amplu proces de informare si constientizare pe care organizatia noastra il vizeaza in actiunile pe care le intreprinde.

Aceasta zi, de 2 aprilie, o dedicam copiilor diagnosticati cu autism, familiilor acestora, terapeutilor care isi indeplinesc obiectivele de lucru cu pasiune si consecventa, si nu in ultimul rand tuturor celor care poarta, in fiecare an, in inimi, mesajul persoanelor cu autism, a declarat Elena Ungureanu, Manager de Proiect in cadrul organizatiei.