De ce sa alegi Sunworld Solar Iasi!

SunWorld Solar Iasi iti da posibilitatea obtinerii unui bronz uniform, intr-un mediu, in care substantele nocive sunt tinute sub control, timpul de expunere este atent monitorizat, pentru a evita leziuni ale pielii, iar faptul ca durata sedintelor creste treptat (se incepe cu 2- 4- 6 minute si se ajunge la 8-10), se elimina riscul cojirii pielii.

Foarte important de stiu este faptul ca la SunWorld Solar Iasi bronzarea este mai placuta decat la soarele arzator si in acelasi timp mai sigura. Se obtine un bronz mai uniform, mai auriu decat o bronzare necontrolata la soarele natural.

Stiati ca in functie de tipul pielii si aderenta acesteia la radiatii, efectul de bronzare este vizibil de la 3 pana la 6 sedinte? Iar pentru a veni in ajutorul vostru mai jos aveti un tabel cu recomandarile SunWorld Solar Iasi cu privire la modul de expunere in functie de ten.

schema-bronzat-sunworld-iasi Sunworld Solar Iasi De ce sa alegi Sunworld Solar Iasi! schema bronzat sunworld iasi

E bine sa stiti ca ultravioletele sunt si o sursa de sanatate. In urma expunerii la UV, pielea sintetizeaza vitamina D, atat de necesara organismului pentru starea de bine si pentru evitarea aparitiei unor diverse afectiuni (ale sistemului osos, cardiovascular, diabet, etc.).

Pentru un bronz perfect te asteptam la Sunworld Solar Iasi! Poti face programari online cu un simplu clik aici!