Cum achizitionezi cardul?

1. Completezi Formularul de Comanda (Nu uita sa atasezi o poza clara din care sa putem decupa profilul tau);
2. Astepti sa fie procesata si prelucrata comanda ta;
3. Achiti doar 69 lei si profiti de oferte nelimitate 1 + 1 Gratuit si alte zeci de Cardul Stud Pass | Reduceri Iasi pana la varsta de 30 de ani

Reguli de utilizare a cardului Stud Pass:

1. Ai dreptul sa folosesti acest card daca ai varsta intre 14 si 30 de ani. Cardul este valabil si se poate utiliza in locatiile partenere si in Magazinul Online.

2. Acest card este proprietatea SC Stud Pass SRL si ai dreptul sa-l utilizezi numai in conditiile stipulate pe aceasta pagina, in nume personal folosind datele de identificare si fotografia imprimate pe card. Acest card nu este bancar, nu este transmisibil.

3. Drepturile de vanzare a cardului apartin exclusiv SC Stud Pass SRL, cardul nu poate fi revandut de alte persoane in afara de Partenerii si Reprezentantii Stud Pass.

4. Poti utiliza cardul la partenerii autorizati Stud Pass. Reducerile de care beneficiezi le poti accesa la Reduceri Stud Pass.

5. Pe adresa de e-mail pe care ai mentionat-o atunci cand ai comandat cardul vei primi informatii despre Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Pass, invitatii la petreceri, concursuri si oportunitatea de a primi diverse vouchere si gratuitati folosind codul unic de pe spatele cardului tau. Asa ca, verifica-ti periodic e-mailul. In cazul in care doresti sa-ti schimbi adresa pe care primesti informatii de la noi, te poti abona oricand la newsletter.

6. Organizam concursuri, evenimente si postam informatii de interes pentru tine. Folosind codul unic de identificare de pe spatele cardului poti beneficia de anumite avantaje daca ne urmaresti pagina Concursuri si Evenimente Iasi | Comunitatea Stud Pass.

7. Toti partenerii nostri trebuie sa respecte reducerea si avantajele pe care le ofera posesorilor de card Stud Pass asa cum sunt ele detaliate in pagina Reduceri Stud Pass. In cazul in care observi o neregula sau pur si simplu consideri ca modul de utilizare a cardului ar putea fi imbunatatit, te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina Sugestii si Feedback.

Nota de informare privind protectia datelor personale – ANSPDCP

S.C. Stud Pass S.R.L. a notificat Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu privire la faptul ca este utilizator date cu caracter personal, primind numarul de inregistrare 30954.

Datele cu caracter personal inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operatorul S.C. Stud Pass S.R.L. si sunt comunicate conform prevederilor in vigoare numai autoritatilor statului si/sau utilizatorilor stabiliti de S.C. Stud Pass S.R.L., la cerere.

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de opozitie, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

În calitate de operator de date cu caracter personal, conform prevederilor legale în vigoare, S.C. Stud Pass S.R.L.. are obligatia de a respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane. De asemenea, compania noastra are obligatia de a administra, în conditii de siguranta, bazele de date create pentru îndeplinirea atributiilor specifice si de a asigura persoanelor înregistrate, în calitate de persoane vizate, drepturile prevazute în Legea nr. 677/2001, cu modificarile ulterioare.

www.studpass.ro este un proiect sustinut integral de SC Stud Pass S.R.L  Iași

RO13RNCB0175128201860001 BCR Iaşi

 J22/1061/28.06.2012, CUI 30369647

Termeni si conditii de utilizare a site-ului StudPass.ro

1. Informatii despre site

1.1. Site-ul web StudPass.ro este proprietatea firmei SC Stud Pass S.R.L, cu sediul în Iași, str. Dimineţii nr. 18, Județul Iași,cont RO13RNCB0175128201860001 deschis la BCR Iaşi, înregistrata în Registrul Comerţului sub nr. J22/1061/28.06.2012, CUI 30369647, numit pe parcursul acestor termeni si conditii StudPass.ro

Adrese de contact: str. Dimineţii nr. 18, Iași

Tel: (+40) 773 894 296

email: office[at]StudPass.ro

1.2. StudPass.ro este un portal web ce cuprinde reduceri, concursuri, stiri si evenimente, informatii si analize ale Echipei Stud Pass precum si alte informatii preluate de la terti parteneri.

2. Proprietatea Intelectuala

2.1 Continutul, design-ul StudPass.ro si bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea StudPass.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Textele postate de catre utilizatori la „Posteaza comentariu” si in „Forum” (StudPass.ro/forum ) devin proprietatea StudPass.ro din momentul postarii. In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site-ul StudPass.ro, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie. In cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, acestea sunt identficate prin mentionarea numelui partenerului langa textul sau imaginea respectiva.

2.2 Anumite sectiuni din cadrul portalului contin informatii puse la dispozitie de catre utilizatorii StudPass.ro printr-o licenta gratuita, neexclusiva si nelimitata in timp si spatiu. Licenta mentionata anterior include si dreptul StudPass.ro de a sublicentia cu titlu gratuit respectivul continut catre terte parti cu care are relatii contractuale. Drepturile de autor asupra operelor incarcate de utilizatori raman la acestia, StudPass.ro actionand doar ca un gazduitor gratuit al informatiilor respective.

2.3. Cu exceptia continutului specific prezentat la punctul 2.2, unde se aplica termenii licentelor respective, puteti folosi continutul StudPass.ro doar pentru folosinta dvs. Personala, iar actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea StudPass.ro:

a. indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al StudPass.ro asupra continutului;

b. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;

c. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.

2.4. Este interzisa orice utilizare a continutului StudPass.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email office[at]StudPass.ro.

2.5. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul StudPass.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la office[at]StudPass.ro cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor StudPass.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform Legii 365/2002 privind comertul electronic.

2.6. In cazul operelor incarcate de utilizatori, StudPass.ro functioneaza intr-un regim de gazduire gratuita si ca atare nu putem fi facuti responsabili pentru continutul pus de terte persoane pe serverul nostru. Din cauza numarului mare de fisiere gazduite, este imposibil sa facem o evaluare individuala si obiectiva a fiecarui continut postat de utilizatorii inregistrati. Desi depunem toate diligentele pentru identificarea si stergerea continutului ce ar incalca drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane, scopul site-ului StudPass.ro fiind informarea cititorilor nostri in mod legal, exista posibilitatea ca un anume continut postat de utilizatorii inregistrati sa incalce drepturile tertilor. In aceste conditii va rugam sa ne trimiteti un email la adresa office[at]StudPass.ro cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor StudPass.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform art 14 din Legea 365/2002 privind comertul electronic.

2.7 Utilizatorii StudPass.ro inteleg faptul ca sunt responsabili de orice continut publicat de catre ei pe platforma oferita de StudPass.ro, si ca sunt singurii care pot fi trasi la raspundere de autoritatile competente pentru incalcarea oricarui act normativ, indiferent ca vorbim de comentariile publicate, operele incarcate pe platforma StudPass.ro sau orice alt tip continut.

3. Suspendarea accesului

StudPass.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

4. Schimbari ale site-ului

StudPass.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, StudPass.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

5. Inregistrare, parole si responsabilitati

5.1. Accesul dvs. la serviciul de Newsletter sau unele facilitati din cadrul siteului necesita inregistrarea dvs. cu un nume de utilizator si o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. StudPass.ro nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje prin posta electronica sau telefon.

5.2.Din pacate, nicio transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, StudPass.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dvs. risc.

6. Viata privata

6.1. StudPass.ro respecta viata dvs. privata si datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi in momentul accesarii acestui site. StudPass.ro respecta legislatia romana in vigoare, in speta Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la StudPass SRL,cu sediul în Iași, str. Dimineţii nr. 18, bl. 791, sc. B, et. 2, ap. 9, Județul Iași, cont RO13RNCB0175128201860001 deschis la BCR Iaşi, înregistrata în Registrul Comerţului sub nr. J22/1061/28.06.2012, CUI 30369647, e-mail office[at]StudPass.ro.

6.2. Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. In momentul in care noi primim informatiile transmise de dvs. va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

6.3 StudPass.ro nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta.

6.4. StudPass.ro se pronunta impotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului. (spam). StudPass.ro va da posibilitatea abonarii la newsletter-ul nostru cu noutati din site si informatii despre promotiile StudPass.ro. Aveti avea posibilitatea sa va desubscrieti in orice moment de la acest newsletter printr-un link din fiecare email trimis. Pentru orice probleme tehnice legate de mesaje comerciale trimise de StudPass.ro va rugam sa trimiteti un email la office[at]StudPass.ro si vom rezolva problema cat de curind posibil.

7. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

Anumite parti ale continutului publicat pe StudPass.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care StudPass.ro are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului StudPass.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. StudPass.ro nu este responsabil in nicio masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, StudPass.ro nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

8. Aprobarea comentariilor

StudPass.ro isi rezerva dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fara posibilitatea ulterioara a utilizatorilor de a le reactiva) acele informatii sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor si conditiilor de utilizare, care sunt in afara subiectului articolului principal sau pe care le considera, in mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comunicarii sau informatii prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de StudPass.ro este supusa prezentelor Termeni si Conditii si informatiile pot sa nu apara pe platforma StudPass.ro , daca acestea nu sunt aprobate de catre unul dintre administratorii StudPass.ro .

De asemenea utilizatorul trebuie sa inteleaga ca nu poate publica, transmite sau face referire catre utilizatorii sau membrii StudPass.ro niciun fel de mesaj comercial nesolicitat, mesaje cu informatii confidentiale, mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea StudPass.ro, mesaje de tip de „joc piramidal” sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane ca si orice mesaje care contin texte ilegale, imorale, injurioase, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de proprietate intelectuala sau alte drepturi pe care le poate avea un tert.

9. Modificarea prezentelor Termeni si Conditii

StudPass.ro isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni, modificand versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, StudPass.ro va va putea notifica prin intermediul emailului sau printr-un mesaj in contul dvs. de utilizator al StudPass.ro si prin publicarea in prima pagina a siteului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site, in contul dvs de utilizator si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii linkului privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

10. Legea guvernanta

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti de la sediul StudPass.ro.​

Politica de utilizare Cookie-uri

1. Politica de utilizare 

Aceasta politica se refera la cookie-urile si paginile web operate de SC Stud Pass S.R.L, cu sediul în Iași, str. Dimineţii nr. 18, Județul Iași (denumita in continuare Stud Pass).

2. Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, creat de un site web, care va fi stocat pe computerul, telefonul  mobil sau alte dispozitive de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser web (ex: Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer) si nu contine programe software, virusi sau spyware.

3. La ce sunt folosite Cookie-urile?

Cookie-urile stocheaza informatii cum ar fi preferintele dumneavoastra de navigare, limba, locatie, s.a. In acest caz, fisierele nu au acces la datele dumneavoastra de identificare daca nu le-ati lasat niciodata pe site.

In cazul in care ati lasat date de identificare pe site, precum adresa de email, numar de telefon, nume, etc., aceste fisiere pot recunoaste dispozitivul utilizatorului, deoarece stocheaza datele introduse de utilziatori pe site. Un site nu poate accesa acest tip de date decat in cazul in care dumneavoastra le oferiti in mod voluntar.

4. Ce Cookie-uri folosim?

Folosim Cookie-uri de tip „first party cookie”. Aceste cookie-uri sunt cele mai comune, fiind acceptate de orice browser web. Fara acest tip de cookie-uri nu puteti incheia o tranzactie pe site. Cookie-ul first-party stocheaza informatii pentru fiecare pagina noua vizitata pe site de catre utilizator.

5. Cum sunt folosite cookie-urile de catre site-ul Stud Pass?

O vizita pe acest site poate plasa:

  • Cookie-uri de performanta a site-ului

  • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor

  • Cookie-uri de inregistrare

  • Cookie-uri pentru publicitate

6. Contin Cookie-urile date personale?

Cookie-urile nu solicita date de identificare ale utilizatorului si, in cele mai multe cazuri, nu pot identifica fiecare utilizator de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Astfel de date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

7. Stergerea Cookie-urilor

Puteti gasi informatii complete despre modul de administrare a Cookie-urilor in setarile browser-ului web (ex.: Firefox, Chrome, Internet Explorer, etc.). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web, precum incheierea unei tranzactii.

8. Securitate si confidentialitate

Cookie-urile nu sunt virusi si nu se pot duplica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Totusi, cookie-urile pot fi folosite in scop negativ, deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, fie pe un site specific, cat si pe mai multe alte site-uri. Cookie-urile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Majoritatea produselor anti-spyware marcheaza cookie-urile in mod constant pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

9. Sfaturi

Majoritatea site-urilor nu mai permite accesul utilizatorilor fara a folosi cookie-uri, deoarece acestea sunt vitale pentru oferirea utilizatorului posibilitatea de a naviga cu usurinta in interiorul site-ului.

Setari cookie pe browsere web:

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Google Chrome

Safari

Cookie-uri ale tertilor:

http://www.youronlinechoices.com/ro/