Stud Pass te trimite in vacanta!@Prisma Tour

Stud-Pass-te-trimite-in-vacanta-iasi-2015 stud pass Stud Pass te trimite in vacanta @Prisma Tour Stud Pass te trimite in vacantaPentru ca ne place sa iti rasplatim loialitatea si faptul ca ai ales sa faci parte din „familia” Stud Pass, ce pe zi ce trece devine tot mai mare, am decis sa te trimitem pe tine si o persoana draga tie in VACANTA MULT DORITA!

Asa ca in perioada 20 martie – 31 mai 2015 participa la Concursul „Stud Pass te trimite in vacanta!”. Ce trebuie sa faci? Simplu:

1. Utilizezi Cardul de Cardul Stud Pass | Reduceri Iasi Stud Pass inainte de a cumpara din orice locatie partenera Stud Pass (http://studpass.ro/reduceri-iasi/) in perioada 20 martie 2015 – 31 mai 2015 si trebuie sa cumulezi bonuri fiscale in valoare totala de cel putin 10 lei;

2. Completezi pe spatele bonului fiscal datela tale: nume, prenume, nr. telefon, adresa de e-mail;

3. Vii cu bonul completat la Sediul Stud Pass din Iulius Mall Iasi, etaj 2, zilnic in intervalul orar 11:00 -19:00 pentru a depune bonul fiscal in urna.
Concursul „Stud Pass te trimite in vacanta!” este valabil doar UTILIZATORILOR CARDULUI DE REDUCERI STUD PASS ce il folosesc in locatiile partenere Stud Pass (Lista completa aici: http://studpass.ro/reduceri-iasi/)

Bonurile fiscale completate se pot depune la Sediul Stud Pass din Iulius Mall pana la data de 31 mai 2015, ora 19:00. Mai multe bonuri, mai multe sanse de castig. Mult succes tuturor!

Extragerea talonului castigator al concursului „Stud Pass te trimite in vacanta!” va avea loc la data de 1 iunie 2015, ora 12:00.  

Regulamentul complet si autentificat al concursului „Stud Pass te trimite in vacanta!” este disponibil GRATUIT tuturor persoanelor ce il solicita, atat la Sediul Stud Pass din Iulius Mall, etaj 2 cat si online accesand pagina REGULAMENT CONCURS „STUD PASS TE TRIMITE IN VACANTA!”

Daca inca nu ti-ai comandat inca Cardul de Reduceri Stud Pass, nu mai sta pe ganduri si comanda unul AICI.