cover-stand-up-comedy-london-pub stand up comedy Castiga doua invitatii duble la Stand Up Comedy @ London Pub Iasi cover stand up comedy london pubIesenii sunt invitati sa ia parte la unul din cele mai tari show-uri de stand up comedy din tara. Pe 14 august, incepand cu ora 21:00, Radu Pietreanu de la Vacanta Mare, Tibi Neuronu si Cristi Priza – legenda a umorului romanesc va dau intalnire in London Pub intr-o noua formula de show. Se rade, se canta si se administreaza doza de buna dispozitie pentru toata saptamana. Show-ul de stand-up comedy inseamna o seara putin altfel, cu mult umor si voie buna, un spectacol fara inhibitii, fara cenzura, pur si simplu despre viata.

Pentru ca ne place viata  si pentru ca vrem sa va vedem binedispusi avem pentru voi 2 invitatii duble:

Ce trebuie sa faci?

1. Dai Share / Distribuie pe wall-ul tau postului de aici  (Atentie: Share-ul trebuie sa fie public pentru a putea participa la concurs)

2. Dai Join / Particip evenimentului de pe facebook de aici!

3. Completezi formularul de mai jos cu datele tale de contact. (Atentie! A se preciza premiul complet! Ex. „Invitatie @ London Pub”)

[contact-form-7 id=”5209″ title=”Formular-Concurs”]

 

Concursul incepe astazi si dureaza pana Marti – 12 August 2014 cand extragem castigatorul prin http://www.random.org/, dintre toti cei care au urmat toti pasii. Castigatorul va fi anuntat public pe pagina Stud Pass – The way for students si va fi contactat printr-un mesaj direct pentru a afla detaliile despre cum intra in posesia premiului.

Daca nu te simti atat de norocos si vrei sa fii prezent la mega show-ul de Stand Up Comedy pretul unui bilet este de doar 10 lei.

ALEXANDRU LAPUSNEANU – HOTEL ASTORIA

RESERVATION: 0751 118 386

https://www.facebook.com/LONDONIASI

 

UPDATE

Vezi daca ai castigat una din cele doua invitatii puse la bataie: