Vara fiind cu totii ne dorim sa fim la mare, la plaja, la munte sau in alte destinatii exotice in care sa ne putem rupe de cotidian, de zilele pline de munca la birou si nervii adunati din diferite motive. Ce poate fi mai frumos decat sa stai pe malul marii pe un sezlong si sa te bronzezi cu un cocktail rece in mana? Va spune noi: NIMIC! Dar, din pacate, nu toti putem fi plecati in concediu, nu toti putem sa avem grija de noi asa cum ne-am dori tot timpul.

solar-iasi-sunworld solar iasi sunworld Castiga un abonament la SunWorld Iasi [Concurs incheiat] solar iasi sunworld

Pentru cei care inca mai sunt in Iasi avem pregatita o surpriza: un abonament de 50 de minute la cel mai nou solar din oras:

Ce trebuie sa faci?

1. Dai Share / Distribuie pe wall-ul tau postului de aici  (Atentie: Share-ul trebuie sa fie public pentru a putea participa la concurs)

2. Ne lasi un comment in care sa ne spui ce tip de solar preferi – orizontal sau vertical

3. Completezi formularul de mai jos cu datele tale de contact. (Atentie! A se preciza premiul complet! Ex. „Abonament @ SunWorld Iasi”)

[contact-form-7 id=”5209″ title=”Formular-Concurs”]

Concursul incepe astazi si dureaza pana Joi – 21 August 2014 cand extragem castigatorul prin http://www.random.org/, dintre toti cei care au urmat toti pasii. Castigatorul va fi anuntat public pe pagina Stud Pass – The way for students si va fi contactat printr-un mesaj direct pentru a afla detaliile despre cum intra in posesia premiului.

UPDATE
Vezi daca ai castitgat un abonament de 50 de minute la solar