green-spa-salon-iasi schimbare de look Fa-ti o schimbare de look GRATUITA la Green Spa Salon [Concurs Incheiat] green spa salon iasi

Femeile merita sa fie rasfatate, sa li se faca toate mofturile, sa fie scoase la shopping, sa fie tot timpul in pas cu moda.. iar pentru acest lucru trebuie sa fie in ton cu miscarea, in ton cu tot ce e mai nou si sa fie gata mereu sa faca o schimbare. Acest lucru nu e simplu, intotdeauna sunt multe variante, intotdeauna nu stiu pe care sa o aleaga, intotdeauna poate aparea ceva mai frumos. Dar v-am pregatit o surpriza!

Echipa de specialisti de la Green Spa Salon Iasi e mereu pusa in priza cu tot ce se poarta, gata mereu sa va faca pe plac. Asadar, avem pentru voi un PACHET DE HAIRSTYLE GRATUIT sa-ti faci o schimbare de look (spalat+tratament +tuns+coafat zi).

Ce trebuie sa faci?

1. Dai Share / Distribuie pe wall-ul tau postului de aici  (Atentie: Share-ul trebuie sa fie public pentru a putea participa la concurs)

2. Dai Like / Imi place paginii de facebook Green Spa Salon 

3. Completezi formularul de mai jos cu datele tale de contact. (Atentie! A se preciza premiul complet! Ex. „Voucher @ Green Spa Salon”)

[contact-form-7 id=”5209″ title=”Formular-Concurs”]

Concursul incepe astazi si dureaza pana Miercuri – 6 August 2014 cand extragem castigatorul prin http://www.random.org/, dintre toti cei care au urmat toti pasii. Castigatorul va fi anuntat public pe pagina Stud Pass – The way for students si va fi contactat printr-un mesaj direct pentru a afla detaliile despre cum intra in posesia premiului.

*Premiul vine sub forma de voucher de consumatie si trebuie ridicat de la sediul Stud Pass din Pacurari nr. 2B pana cel tarziu Vineri – 15 August 2014.

UPDATE

Vezi daca ai castigat o sedinta de relaxare la Green Spa Salon: