Opticalias Iasi CONCURS

Culoarea ochilor este determinata de pigmentul care se regaseste in iris si de modul acestuia de distribuire. Exista foarte multe nuante ale culorii ochilor. De fapt, fiecare dintre noi are culoarea ochilor diferita, aceasta fiind influentata de multe aspecte printre care: culoarea ochilor parintilor, regiunea din care provenim, etc.

opticalias iasi concurs CONCURS - Castiga premii de la Opticalias Iasi [CONCURS INCHEIAT] opticalias iasiUnii cercetatori considera ca, pigmentul si culoarea ochilor pot influenta chiar stilul de viata si personalitatea fiecarui individ. Culoarea ochilor trebuie sa o avem in vedere si in momentul cand ne alegem tipul de rama de ochelari si lentilele. Pentru acest lucru este recomandat un control oftalmologic periodic, mai ales daca apar simptome – acestea nu trebuie ignorate. 

Noi ne-am facut un obicei din a avea grija de sanatatea noastra si ne informam regulat de la prietenii nostri Opticalias Iasi despre noutatile care apar in domeniu. Avem si pentru voi o surpriza! Impreuna cu acestia am pus-o de-un CONCURS cu premii interesante:

Locul 1 – Ochelari (set complet)
Locul 2 –  Consultatie oftalmologica
Locul 3 –  O pereche de lentile cu antireflex

opticalias-iasi-concurs opticalias iasi concurs CONCURS - Castiga premii de la Opticalias Iasi [CONCURS INCHEIAT] opticalias iasi concurs

Ce trebuie sa faci?

1. Dai Share / Distribuie pe wall-ul tau postului de aici (Atentie: Share-ul trebuie sa fie public pentru a putea participa la concurs) – https://www.facebook.com/posts/Opticalias-Iasi

2. Ne lasi un comment in care sa ne precizezi culoarea ochilor tai aici: https://www.facebook.com/posts/Opticalias-Iasi

3. Completezi formularul de mai jos cu datele tale de contact. (Atentie! A se preciza premiul complet! Ex. „Premii Opticalias Iasi”)

[contact-form-7 id=”5209″ title=”Formular-Concurs”]

Concursul incepe astazi si dureaza pana Joi – 6 Noiembrie  2014 cand extragem castigatorul prin http://www.random.org/, dintre toti cei care au urmat toti pasii. Castigatorul va fi anuntat public pe pagina Stud Pass – The way for students si va fi contactat printr-un mesaj direct pentru a afla detaliile despre cum intra in posesia premiului.

*Vor exista 3 castigatori in urmatoarea ordine:
Primul ales castiga o pereche de ochelari (set complet)
Al doilea ales castiga o consultatie gratuita
Al treilea ales castiga o pereche de lentile cu antireflex

Nu uita, vezi ofertele de la Opticalias Iasi aici: http://studpass.ro/la-opticalias-iasi-primesti-pereche-ochelari-gratis/

UPDATE

Vezi daca ai castigat unul dintre cele 3 premii: