Primavara. Prospetime. Parfum. Si multa sanatate. Toate intr-un ambalaj exotic. Si nu ne referim la florile atat de diverse care ne-au incantat in luna martie, ci la legumele Wok’up care iti vor incanta papilele gustative in timpul pranzului sau cinei. Iar zambetul ce ti-l vor declansa va fi ca de pe un alt continent si molipsitor.

Iar ca inceputul de primavara sa fie PERFECT si pregatirile de vara sa nu ne prinda nepregatiti am pregatit pentru voi o surpriza. O SAPTAMANA DE MANCARE SANATOASA @Wok’Up!

o saptamana de mancare sanatoasa o saptamana de mancare sanatoasa CASTIGA O SAPTAMANA DE MANCARE SANATOASA @ Wok'Up o saptamana de mancare sanatoasa

Ce trebuie sa faci?

1. Dai Share / Distribuie pe wall-ul tau postului de aici (Atentie: Share-ul trebuie sa fie public pentru a putea participa la concurs) – https://www.facebook.com/posts/osaptamanademancaresanatoasa

2. Dai LIKE / IMI PLACE paginii de Facebook Wok’UP – https://www.facebook.com/wokupiasi

3. Completezi formularul de mai jos cu datele tale de contact. (Atentie! A se preciza premiul complet! Ex. „O saptamana de mancare sanatoasa @Wok’Up„)

[contact-form-7 id=”5209″ title=”Formular-Concurs”]

 
*Premiul vine sub forma de vouchere si iti garanteaza un meniu/zi timp de o saptamana la Wok’ Up.

Concursul incepe astazi si dureaza pana Luni – 23 Martie 2015 cand extragem castigatorul prin http://www.random.org/, dintre toti cei care au urmat toti pasii. Castigatorul va fi anuntat public pe pagina Stud Pass – The way for students si va fi contactat printr-un mesaj direct pentru a afla detaliile despre cum intra in posesia premiului.