Castiga o invitatie la Hangariada Festival

Dupa cum bine stiti HANGARIADA FESTIVAL este singurul festival outdoor din Romania care imbina arta nonconformista cu pasiunea pentru zbor. A 5-a editie a festivalului va avea loc la Iasi intre 15-17 mai pe Aerodromul „Alexandru Matei”. Hangariada reprezinta lupta impotriva conventionalului promovat ca valoare fixa, ca standard, ca reper.

Pe langa activitati aeronautice, joc, arta, creatie, sport si teatru organizatorii ne promit o serie de concerte si voie buna. Printre trupele invitate amintin: Suie Paparude, Subcarpati, Argatu, Afo, Fratii Grimme, Zo, Power pe vinil si multe altele printre care si 9 DJ locali.

banner-articol-hangariada hangariada festival Castiga o invitatie la Hangariada Festival banner articol hangariada

Noi suntem convinsi ca va fi MEGA-TARE asa ca va invitam si pe voi sa participati. In plus, punem la bataie o invitatie dubla GRATUITA valabil pentru intregul festival. Tare, nu ?

Ce trebuie sa faci?

1. Dai Share / Distribuie pe wall-ul tau postului de aici (Atentie: Share-ul trebuie sa fie public pentru a putea participa la concurs) – https://www.facebook.com/posts/concurshangariada

2. Ne lasi un comment cu tag pe numele persoanei care te va insoti la festival postului de aici – https://www.facebook.com/posts/concurshangariada

3. Completezi formularul de mai jos cu datele tale de contact. (Atentie! A se preciza premiul complet! Ex. „O invitatie la Hangariada„)

[contact-form-7 id=”5209″ title=”Formular-Concurs”]

Concursul incepe astazi si dureaza pana Vineri – 8 Mai 2015 cand extragem castigatorii prin http://www.random.org/dintre toti cei care au urmat toti pasii. Castigatorii vor fi anuntati public pe pagina Stud Pass – The way for students prin extragerea video si vor fi contactati printr-un mesaj direct pentru a afla detaliile despre cum pot intra in posesia premiului. 

UPDATE

Vezi daca ai castigat o invitatie dubla la Hangariada Festival 2015: