Esti pasionat de masini? Iti plac motoarele turate la maxim si adrenalina? Aici e locul tau @ Expo & Burn 6!

Timp de doua zile parcarea Centrului Comercial Carrefour Felicia va gazdui cele mai puternice masini, cele mai frumoase motociclete si multe alte surprize pentru participanti cat si pentru spectatori. Viteza maxima, viraje stranse si foarte mult fum din cauciucuri vor tine cu sufletul la gura spectatorii inca din prima zi a evenimentului. Pe 17 mai 2014 va avea loc o expozitie de masini si motociclete modificate si tunate si un concurs de indemanare in tandem unde toti pasionatii de viteza sunt invitati sa se inscrie. Vor putea sa-si testeze atat propriile limite, cat si pe cele ale masinii intr-un mediu sigur si legal iar castigatorii vor fi bineinteles, premiati. In final ziua se va termina cu un concurs de burnout, mult fum si cauciucuri arse.

Astea fiind spuse, avem un concurs cu premiu: O TURA GRATIS CU UNUL DIN PILOTII DE DRIFT! Sounds good, huh?

Ce trebuie sa faci?

1. Dai Join / Particip la evenimentul https://www.facebook.com/events/1375808079368002/?source=1, daca nu ai facut-o deja.

2. Dai Share / Distribuie pe wall-ul tau postului de aici  (Atentie: Share-ul trebuie sa fie public pentru a putea participa la concurs)

3. Compeletezi formularul de mai jos cu datele tale de contact. (Atentie! A se preciza premiul complet! Ex. „Invitatie la evenimentul X”)  [contact-form-7 id=”5209″ title=”Formular-Concurs”]

Concursul incepe astazi si dureaza pana Vineri – 16 Mai 2014 cand extragem castigatorul prin http://www.random.org/, dintre toti cei care au urmat toti pasii. Castigatorul va fi anuntat public pe pagina Stud Pass – The way for students si va fi contactat printr-un mesaj direct pentru a afla detaliile despre cum intra in posesia premiului.

Asfalt uscat!

Daca iti plac concursurile pe care le organizam check here! Te mai asteapta multe surprize!

UPDATE

Pentru ca au fost multi doritori de drift am suplimentat turele de la 1 la 5! Vezi daca ai castigat: