OVERLAY RECORDS IBIZA OVERLAY RECORDS IBIZA CONCURS - OVERLAY RECORDS IBIZA returns to Iasi [CONCURS INCHEIAT] Poster oficial

Overlay records – Ibiza va asteapta pe data de 5 Aprilie in baza de agrement Sunrise Lounge pe malul lacului Ciric din Iasi cu o petrecere de primavara cubeaturi ridicate si sunete underground avand ca si invitat special un dj de “istorie” muzicala asteptat de multa vreme in Iasi… DANI CASARANO (Cadenza/ Melisma/Switzerland). In aceeasi seara in pupitru vor mai urca 2 nume ce vor mixa in premiera in Iasi – Derek ( Bucuresti ) si DiPP (Overlay Ibiza) alaturi de Mike T , Duzzy DAS si Stefano D .

Dupa ora 9 dimineata iesim la soare pe terasa si continuam cu after hour . OVERLAY AND OUT !

Pentru ca stim ca va fi una dintre petrecerile pe cinste din Iasi avem 5 invitatii duble de dat:

Ce trebuie sa faci?

1. Dai Join / Particip la evenimentul https://www.facebook.com/events/370783873061496/?fref=ts, daca nu ai facut-o deja.

2. Dai Share / Distribuie pe wall-ul tau postului de aici  (Atentie: Share-ul trebuie sa fie public pentru a putea participa la concurs)

3. Compeletezi formularul de mai jos cu datele tale de contact. (Atentie! A se preciza premiul complet! Ex. „Invitatie la evenimentul X”)  [contact-form-7 id=”5209″ title=”Formular-Concurs”]

Concursul incepe astazi si dureaza pana Miercuri – 2 aprile 2014 cand extragem castigatorul prin http://www.random.org/, dintre toti cei care au urmat toti pasii. Castigatorul va fi anuntat public pe pagina Stud Pass – The way for students si va fi contactat printr-un mesaj direct pentru a afla detaliile despre cum intra in posesia premiului.

Good luck!

UPDATE

Vezi daca ai castigat una din cele 5 invitatii puse la bataie: