Eveniment international, organizat in peste 60 de tari – Noaptea Devoratorilor de Publicitate ajunge pe 22 martie 2014 in Iasi. Timp de 6 ore vei putea viziona 300 de spoturi publicitare din toata lumea, vei avea parte de premii si vei asista dupa la momentele de stand-up oferite de Bobi Dumitras (Fara zahar).CONCURS Noaptea devoratorilor de publicitate CONCURS Noaptea devoratorilor de publicitate CONCURS Noaptea devoratorilor de publicitate [Concurs incheiat] afis noaptea devoratorilor de publicitate

Iar pentru ca Terapia Intensiva de reclame sa completa, Zombii de la Noaptea Devoratorilor de Publicitate au decis sa ofere 2 invitatii duble la eveniment:

Ce trebuie sa faci?

1. Dai Join / Particip la evenimentul https://www.facebook.com/events/242509489270450/?fref=ts, daca nu ai facut-o deja.

2. Dai Share / Distribuie pe wall-ul tau postului de aici  (Atentie: Share-ul trebuie sa fie public pentru a putea participa la concurs)

3. Completezi formularul de mai jos cu datele tale de contact. (Atentie! A se preciza premiul complet! Ex. „Invitatie la evenimentul X”)  [contact-form-7 id=”5209″ title=”Formular-Concurs”]

Concursul incepe astazi si dureaza pana Vineri – 21 martie 2014 cand extragem castigatorul prin http://www.random.org/, dintre toti cei care au urmat toti pasii. Castigatorul va fi anuntat public pe pagina Stud Pass – The way for students si va fi contactat printr-un mesaj direct pentru a afla detaliile despre cum intra in posesia premiului.

Good luck!

UPDATE

Zombii au deliberat si au ales cei 2 castigatori:

Daca n-ai avut norocul sa fii ales de Zombi te asteptam sa-ti iei bilet de la standul nostru din Iulius Mall – Parter (vis-a-vis de Carrefour)