[CONCURS] Castiga o invitatie la StartUp Weekend Iasi!

Anul acesta, cea de-a treia editie Startup Weekend Iasi isi va deschide portile pentru cele mai ingenioase idei de afaceri din domeniul online, in perioada 27 – 29 martie, in Sala Rossini – Congress Hall din incinta Palas. Startup Weekend Iasi creaza cadrul colaborativ in care web-designeri, programatori, oameni de marketing si antreprenori vor forma echipe care vor lucra pe tot parcursul weekend-ului pentru a dezvolta si lansa noi startup-uri.

La Startup Weekend Iasi sunt asteptati toti cei care au idei de afaceri in domeniul online si vor sa le puna in practica: programatori, web-designeri, manageri de produs, antreprenori, oameni de marketing si vanzari.

Si pentru ca ideea ta sa „prinda” viata pe arena Startup Weekend Iasi, Stud Pass pune la bataie doua invitatii la simple la cel mai tare eveniment de antreprenoriat din Iasi: Startup Weekend (27 – 29 martie 2015). 

Concurs-StartUp-Weekend-Iasi-Stud-Pass-2015 startup weekend iasi [CONCURS] Castiga o invitatie la StartUp Weekend Iasi! Concurs StartUp Weekend Iasi Stud Pass 2015

Ce trebuie sa faci?

1. Dai Share / Distribuie pe wall-ul tau postului de aici (Atentie: Share-ul trebuie sa fie public pentru a putea participa la concurs) – https://www.facebook.com/posts/castigaoinvitatielastartupweekendiasi

2. Dai LIKE / IMI PLACE paginii de Facebook Startup Weekend Iasi – https://www.facebook.com/SWIasi

3. Completezi formularul de mai jos cu datele tale de contact. (Atentie! A se preciza premiul complet! Ex. „O invitatie la Startup Weekend Iasi„)

[contact-form-7 id=”5209″ title=”Formular-Concurs”]

 

Concursul incepe astazi si dureaza pana Joi – 26 Martie 2015 cand extragem castigatorii prin http://www.random.org/dintre toti cei care au urmat toti pasii. Castigatorii vor fi anuntati public pe pagina Stud Pass – The way for students prin extragerea video si vor fi contactati printr-un mesaj direct pentru a afla detaliile despre cum pot intra in posesia premiului. 

Mai multe detalii despre Startup Weekend Iasi, gasesti aici.

Vezi aici daca esti fericitul castigator al unei invitatii la Startup Weekend Iasi: